2011 m. rugsėjo 12 d., pirmadienis

Apie viską po truputį

Dabar namuose tamsu ir ramu. Tobula aura naujam įrašui, nes mano gerosios grafomanijos galios ir kiek išeina šmaikščios idėjos persikėlė į darbą, kur praleidžiu didžiąją dalį laiko. Po to seka jau tradicija tapę "išėjimai į kiemą" Laisvės alėjon, kol dar saulė nors truputį lepina ir leidžia džiaugtis vieni kitais vasariškose terasose.
Ankstyvas ruduo keistas metas - tik pasislepia saulė, tuoj visiems kažkokia mistinė melancholija pavadinimu 'rudeninė depresija', nors dar tik rugsėjo dvyliktoji su žalia žole, vos vos tamsesniais lapais ir kartkartėmis palyjančiu lietumi.. Vakar sėdėjau viduryje ežero lengvai kepinant to paties ankstyvo rudens saulutei ir mąsčiau koks keistas padaras tas žmogus:)

Iš esmės man viskas yra gerai, ačiū, kad paklausei, mielas dienorašti, tik reikia priprasti prie tam tikrų dalykų, nes kartais jaučiuosi kaip įsiavus didokus batus su viltimi išaugti. Bet gal taip ir reikia karteles sau dėliotis?:) Kaip ten bebūtų, su viskuo susitvarkysiu, pažadu.

O ketvirtadienį manęs laukia mažos tylios svajonės išsipildymas - surengime koncertą mano mylimiausiame kino teatre, kuris sezono pradžioje atrodė kaip šiurpus vaiduoklis, o galiausiai tapo globėju. Valio!

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com