2011 m. lapkričio 29 d., antradienis

Antradienis

Šiandien pusę dienos galvojau apie vakar prieš miegą matytą filmą "Sovietų pasaka". Labai labai įtaigus ir skaudus filmas, tarpais man atrodo sustingus žiūrėjau ir pasaulio bijojau. Bet apie tai gal kada kitąsyk, nes juk  mėginu laikytis kuklumo, taupumo ir produktyvumo plano kasdieniame gyvenime.
Kur buvę kur nebuvę vėl aplankė kiaulystės dėsniai: jei jau nutari susilaikyti nuo bereikalingų pagundų, tai pagundos ateina pačios pas tave ir pasidovanoja! Rytą valytoja padovanojo man bananą. "Puiki dovana,  galėtų visi tokie ekologiški būti"- pagalvojau aš, kol netikėtai neužklydo Indrė ir kartu su skola man neatnešė ir šokoladuko, kurį kuo skubiau padėjau į jau didėjančią šokoladukų krūvą 'juodai dienai'. Darbo pabaigon atsirado ir naminio pyrago gabalas. Tokio smūgio mano širdis neatlaikė - labai skanus buvo!
Šiaip šiandien buvo virtų dešrelių puota, nes pasirodo, ofise taupau ne tik aš - kuomet sliūkinau šildytis savo dešrelių kupinos dėžutės, pamačiau, jog šį patiekalą pietums atsinešėme dviese. Tad supratingai dalijomės krienais ir garstyčiomis su kolege. 

Dienos pirkinys: jaukiai ir pagal planą(!) atšvęsta Draugo diena su antradienių draugiuku.Ir jokių paklydimų!
Dienos gėrybės: viena jaukiausių kada nors gautų padėkų/komplimentų raudoname voke, netikėtas atlygis už idėjinius darbus, geros žinios dėl ateities planų, gautas bičiuliškas eilėraštis laikraščio vokelyje  Draugo dienos proga bei kaip iš giedro dangaus dovanų nukritusi kelionė į Kanarų salas.

Kai pagalvoji, gyventi gera.

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com