2011 m. lapkričio 14 d., pirmadienis

Mielas dienorašti,

Kas nutiko per tą laiką kol nerašiau:
Kaimynus iš viršaus, katrų atžala mokėsi groti dūdele, nustelbė gyventojai tiesiai už mano sienos, kurie vaikams nupirko pianiną. Vakarais mokosi groti. Šiuo metu taip pat.
Antradienį papuoliau į 'skolininkų' dieną. Žiauriai keista buvo, nes jokių skolų aš neatsiminiau, o visi man viską ėmė atiduoti - pinigais, kava ir makaronais.
Pažiūrėjau kalnelį vidutiniškų filmų ir vieną juokingą (Wild Target). Kadangi vėl ėmiausi klausyti daug visokių muzikyčių, tai atradau daug gerų muzikantų, kuriuos visas pasaulis jau žinojo, tik aš ne. Dar labai pamėgau grupę Boy.
Sutikau kalnelį seniai matytų žmonių ir nuoširdžiai džiaugiausi susitikimais. Besidžiaugdama pastebėjau, jog žmonės yra nepratę, kad jiems pasakytų, jog "labai smagu/malonu pasimatyti". Nepratę ir būti pasiilgti. Kas per laikai, kad nuoširdumas dingęs? Aš visada sakau ką galvoju, ar jaučiu, ypač kai man nuoširdžiai malonu ar drauge leisti laiką smagu. Nežinau, žmonės kažkaip nušvinta neįprastai it būtų to neverti ar nesitikėtų iš manęs. Kodėl?
Suklydau keletoje priimtų sprendimų. Vienas iš jų buvo - džiūgauti ir smagut smagutėliai šėlti visą naktį, o pamiegojus dvi valandas važiuoti į Klaipėdą. Ryte labai labai savęs nemėgau, bet neneigsiu, kad kelionė visų kančių buvo verta.
Pirmą kartą gyvenime pagavau visa ryjantį virusą. Numirė kompiuteris prieš tai prarydamas mano sukauptą virtualų turtelį. Liūdniausia, kad tai buvo mano darbo kompiuteriukas, taigi persikėliau į naują vietą prie naujo tuščio kompiuterio kol prikels mažutėlį iš komos, tai patiriu visokių naujų išgyvenimų, suvaržymų ir juokingų situacijų.
Mėnesio gale mane pakvietė papasakoti mokiniams keletą dalykų apie tai koks pasaulis yra negailestingas ir kaip lengva jame klydinėti, griuvinėti ir būti suvalgytam kitų. Bet aš baiminuosi paauglių kažkaip.
Išmokau dar vieną pamoką: Dovile, tau nuo martinio su spraitu skauda skrandį. Negerk šio derinio.
Vakar vakare mane įsimylėjo draugiškai nusiteikęs, beviltiškai naiviai girtas, drebantis kaip epušės lapas maždaug 42 metų ponas stotelėje. Toks 'nežinau kur esu, netyčia prisigėriau'. Buvau mandagi. Vos nenuvertė autobuso į kurį įlipau. Tai aš ir paskambinau 112, kad pasirūpintų juo.
Vėl apsilankiau viešojoje bibliotekoje ir saugiai pasiėmiau knygą. Pavyko padaryti tik vieną klaidą ir teko tik vieną kartą atsiprašyti.

Labai labai noriu iškrėsti ką nors smagaus. Bet nežinau ką :) Ką smagaus paskutinįsyk iškrėtei tu?


1 komentarai (-ų):

praktikantė rašė...

gal persirengiau vidury gatvės:)

 
Blogger design by suckmylolly.com