2012 m. gegužės 23 d., trečiadienis

Gali skambėti keistai

Palyginus su praėjusiais mėnesiais, man mažos kasdienės katastrofėlės yra gana žavingos.  Štai užvakar mane ir kartu buvusią damų kompaniją smagiai geriančią arbatą prie lauko stalelio prakeikė čigonė. Kai prie mūsų antrąsyk priėjo tamsoka moteris, išsyk daviau kišenėje buvusius centus. Kai ji sužinojo kodėl, labai juokėsi ir sakė netikėt, juokiausi ir aš. Vakaro pabaigoje nutarėme, jog veikiausiai užkeikimas mums skyrė klibančius stalus, nes dusyk prie tokio sėdėti tikrai nesutapimas!
O šiandien tik prisileidusi vonią ir įbridusi iki kelių sužinojau, kad Vilijampolėje išjungtas šiltas vanduo. Iki to momento kažkaip tikrai seniai kasdienybėje nežvygavau. Metas traukti dubenis ir arbatinius - tai ir atrodo juokingai ir yra juokinga kasmetė procedūra. Atmenu, kai gyvenau Klaipėdoje, bėgau nuo išjungto vandens ten ir parbėgau į ką tik išsijungusį Kaune. Nuo dubenų lemties gali bėgti, bet nepasislėpsi, manau.
Jau mėnesį skrebendama nervais ir vis pakimbančia operacine sistema laukiu užsakyto kompiuteriuko. Pastarasis kažkur dingo ir niekas apie jį nieko nežino. Akivaizdu, kad mano dinamiška kasdienybė nenori pasilengvinti ir įsivesti įvairesnių rankinių. Bet aš norėčiau!

Panašu, kad rytojaus rytą nerasiu kokios nors vienos kojinės. Arba rasiu ją su skyle, bet nerasiu adatos. Na, nutiks kas nors netikėto pakeisiančio visą rytojų :) ir aš nesistebėsiu!

2 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

Cha! Kai dingsta karštas vanduo tai įsijungęs ruonio rėžimą gali išgyvent. Pamenu vieną kart vanduo visai buvo dingęs, gal dviems dienoms...wow...toks buitinis skundas gavosi abipusis.

Autorius rašė...

Buitiniai skundai linksmiausi!

 
Blogger design by suckmylolly.com