2012 m. birželio 11 d., pirmadienis

Apie žudymo įrankius ir šiaip nutinkančias dramas

Man įprasta, kad gyvenu pusiau su lagaminu ir daug laiko praleidžiu kur nors važiuodama. Tai sužinoję žmonės super dažnai manęs klausia, tai kaip, Dovile, tu taip gali. Nežinau, galiu ir tiek. Čia kaip kasdien valgyti, šukuotis ir dantis valytis. Vienas iš procesų, kurie tau įprasti. O jei jau ką nors labai užsimanau nudobt  (pripažinkim, tai žmogiška), tai žaidžiu Heroes III. Tiesiog šaunus žaidimas visiems, norintiems, kam nors trenkti. Rimtai. Rekomenduoju. Prie progos pasidžiaugsiu, kad šį žudymo procesą labai palengvino naujas mažas, lengvas draugas, kurį pagaliau gavau. Tai pasidarė labai patogu nuleist garą, o ir kelionė labai greitai praeina. Va vakar važiuodama kraupiai vėluojančiu, pilnu niurzgančių poilsiautojų autobusu namo, žudžiau sau patogiai pabaisas ir stebėjau, kaip kiti pavydžiai iš to didelio vėlavimo irgi norėdami ką nors nudobt, varvino seilę ir žiūrėjo kaip man sekasi.

Iš tiesų, šitas savaitgalis buvo toooks nuotykingas, kad net sunku papasakot. Žinot, būna tokių dienų, kai nuojauta siūlo ko nors nedaryti, bet tu pilna jaunatviško maksimalizmo ir nuotykių šauksmo vis tiek tai darai. Toks savotiškas kiaulystės dėsnis. Tada nuojauta meta ženklą, kad gal tu jau liaukis, o tu užsidengi akis, užsikiši ausis ir toliau tęsi, ką pradėjus. Tuomet aišku prasideda įvairaus plauko džiugesiai, kai galiausiai pagalvoji "na, tik lietaus betrūko" ir ima lyti. Už tai, kai paklausia tai kaip sekėsi savaitgalį, gali reikšmingai nusišypsot ir pasakyt "Tu net nepatikėtum". Ir niekas netiki! Belieka tik slapta kasytis mėlynėmis nusėtas, uodų ir skruzdžių sukapotas kojas ir planuoti kitą nuotykių savaitgalį. Plauksim laivu! :)

Su pirmadienio kavos puodeliu ir šypsena,
Dovilė

3 komentarai (-ų):

Neringa rašė...

Vieintelis žaidimas, kurį išmokau žaisti, moku beveik mintinai ir vis žaidžiu - Heroes of Might and Magic III. Žinau, esu nenormali - joks kitas man nepatinka, o bežaidžiant kažkaip labai gerai sekasi išvalyt smegeninę ir viską apgalvot - ar disertaciją rašiau, ar aplikeišiną į darbą, ar kelionę planavau... :)

Autorius rašė...

Va čia tai supratingas skaitytojas!

Sandra rašė...

man patinka tavo irasai, visad kazkaip nejucia suteikia optimizmo :) Grazios savaites!!

 
Blogger design by suckmylolly.com