2012 m. liepos 31 d., antradienis

Kaistanti atmosfera

Toks ištroškintas laikotarpis pasitaikė, tiesa? Prigaunu save vis nerimąstingai skaičiuojant laiką visose kelionėse iš taškų A į taškus B. Ypač besispaudžiant kaip dūžtantiems kiaušiniams viešajame transporte ir visose mažytėse erdvėse. Tiesa, ir didelėse būta sudėtingų momentų - klasiškai grojant pipirėliams karšta buvo kaip pekloje. Pirmą kartą gyvenime permirkau prakaite iki paskutinio siūlelio. Ir kitaip neišėjo! Bet už tai didžiai linksma buvo ir ši gana drėgna daininga naktis ilgai išliks atmintyje.
Jei atvirai, kai taip karšta, nelabai žinau kuo prisidengti kūną. Ir pagaliau pagaliau dvidešimt ketvirtaisiais gyvenimo metais visai susivokiau, kad suknelės yra racionalus pirkinys - iškart nusprendžia ir už apatinę ir už viršutinę aprangos dalį. Matyt, reikėtų išdrįsti turėti jų daugiau, nes nuo rytojaus juk vėl atmosfera ims kaisti: autobusuose strigs atsidaryti turintys langai, paduotuvėse springs kondicionieriai, dienos pietų metu vėl iššluos šaltibarščius, o Maximos lentynose vėlei baigsis pigesnis alus. Teliks tik vakarėjant po darbų žingsniuoti piknikauti. Kaune daugybė tam šaunių vietų!

Kad ir kokia įkaitusi būtų atmosfera, apskritai, labai mėgstu vasarą, ypač šią, itin smagią naktinėti kiek lenda. Tiesa, nuodėmiauti irgi, tad netrukus ketinu truputėlį suimti save nagan, nes labai greit atskubėsiantis ruduo bus velniškai rimtas ir iššūkingas. O aš, kaip žinia, tokia nelabai rimta, tai galvoju, kad kažkas kažkam netiks ir vėl šlepsėsiu kaip su per dideliais batais. Bet apie visas tokias kasdieniškas dramas, vėliau. Rudenį.

Tikiuosi laikotės gerai, tokiu smagiu ritmu kaip ši linksma kompanija. Toks tebūnie ir mano šio vakaro palinkėjimas Jums:

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com