2012 m. lapkričio 18 d., sekmadienis

Apie mažus ir didelius pastebėjimus slegiant mokslams


Kuo daugiau laiko praleidi namuose, tuo daugiau visokių dalykų imi pastebėti. Štai, pavyzdžiui, atmenu, seniau mintyse su dievais ėjome lažybų, per kiek laiko kaimynų vaikams nusibos mokytis groti dūdele ir pianinu (nes žaislai juk turi savybę nusibosti). Šiandien galiu konstatuoti, jau antri metai kaip šie koncertai uoliai tebevyksta. Džiugu tik tai, kad jie jau gražesni. Girdisi vis dar taip pat. Repertuaras vis dar labai labai mažas: dvi melodijos.
Dar gi pastebėjau, kad visa giminė, per amžius amžinuosius skalbimus vykdo tik savaitgaliais. Būtų galima ir esė parašyti (kad jau rašau trečią iš eilės kitomis temomis) "Ką žmonės skalbia visą dieną". 
Pastebėjau, kad namuose visa šeima su nematomu, bet juntamai dideliu entuziazmu kažkodėl ėmėsi gerti kavą, nors seniau tai labiausiai būdavo Mamos Reikalas. Kavos suvartojimo greičiai pasidarė neįtikėtini.
Dar atkreipiau dėmesį, kad sekmadieniais LRT rodo tikrai žavią programą, jei išbrauksime mišias, kurios paveikia tik gyvu performansu.

Už visus mažus ir didelius pastebėjimus, Valios pamokėles ir praleidžiamą Scanoramą, tariu "Ačiū" mane prislėgusiems mokslams. Tegyvuoja knygos!

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com