2013 m. sausio 31 d., ketvirtadienis

Apie efektyvaus darbo strategijas

Mielas dienorašti,

Tai bent savaitėlė! Nuo Energetinių Vampyrų atakų iki pilnaties vilkolakių. Kartais niekaip negaliu suprasti, kaip žmonės gali būti tokie erzinantys ir juokingi vienu metu. Nuolat  juokingokai nervuojuosi ir gestikuliuoju rankomis, kai visa tai pavertusi į apgailėtiną juokų situaciją pasakoju kitiems. Šiaip visada papasakoju, nes tos situacijos niekaip galvoje netelpa.



Pagalvojau, kad be gero vaibo (na gerai, ir kavos) darbe aš niekaip negalėčiau. Darbas mano  yra toks gan standartinis  (būti mandagiai, visą dieną į kompiuterį žiūrėti), tai tenka ieškoti pramogų. Užsiimu įkvepiančios muzikytės leidyba darbovietės kvartale, smagių istorijų pasakojimu ir geros nuotaikos laiškų rašymu kitiems kolegoms. Pastebėjau, kad tai užkrečia, bet nekenkia darbo rezultatams. Tai kiti bendradarbiai kartais rengia 'kvailiausių užduodamų klausimų' ir 'keisčiausių darbinių situacijų' inscenizacijas, o pietų pertraukėlės ir skambučiai 'su reikalais' tampa visai smagiu laiku. O dar visi laisvamaniai bičiuliai man sako, kad dirbti nuo 9 iki 18 yra baisiai sunku, nuobodu ir neįmanoma. Ne! Čia pilna erdvės kūrybiškumui, jei tik nori jį matyti.

Beje, jei turite naudingos patirties kaip kovoti su asmeniniais Energetiniais Vampyrais, pasidalinkit. Burtai, užkeikimai, murmelės, užpilai, užgėrai - welcome!

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com