2013 m. vasario 25 d., pirmadienis

Apie kovą, šėlsmą ir gyvenimiškus nutikimus

"Revoliucijai kilti būtinos dvi sąlygos: reikia turėti prieš ką maištauti, taip pat reikalingi realūs maištautojai. Apranga neturi reikšmės, dėl laiko ir vietos - paprastai dalyvaujantieji gali nesunkiai prisitaikyti vienas prie kito". Tikras trofėjus iš knygų mugės - Woody Allen smulkioji proza. Smagu ir galėti atrasti laiko pasidžiaugti sėdint eilėse pas gydytojus. 
Gero savaitgalio būta: Vilnius visad dvelkia nuotykiais ir naujais patyrimais. Šįsyk atradau  naują santykį su krepšiniu. Pagaliau prisiruošiau prasilakstyti, pasigrumti už tėvynę su damom dėl kamuolio ir netikėtai  pajutus kovos džiaugsmą, pasitempiau raiščius. Taigi, besileidžiant iš ketvirto aukšto staiga pasidarė liūdna, kad nūdienoj tiek daug laiptų. Geriau pagalvojus, nuoširdžiai nieko nesigailiu! Bet vis tiek vietoj moralo pridėsiu paveikslėlį.


Vis gi, man tokiai dinamiškai darbuotojai, nieko nėra geriau  kaip nubudus visa esybe pajusti darbo nuotoliniu būdu malonumus: paspaudi mygtuką ir tu jau darbe. Nuostabu. Tiesiog nuostabu. 

O kad fone nebūtų tuščia, pridėsiu savaitgalio audio trofėjų:

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com