2013 m. gegužės 22 d., trečiadienis

Apie mažas, linksmas elektronines drameles

Mano elektroninio pašto adresas yra patekęs į kažkokį įdomų karmos ratelį. Prieš dvi savaites gavau laišką:

Laiško tema: Fwd: del organizuojamu renginiu bei palangos sezono atidarymo
"Labas diena,
Kreipiuosi i Jus del organizuojamu renginiu bei greiciausiai busiancios sventes Kauno dienos. <...> Esame UAB „X“ is Panevezio. Gaminame šalto, karšto rūkymo, virtas dešreles, dešras, taip pat įvairius mėsos gaminius ne tik iš kiaulienos, jautienos, bet ir is zverienos. Rūkome paršelius šventėms pagal užsakymus.
<...>
Tad tiek trumpai, lauksime Jusu pakvietimo dalyvauti renginiuose."


Prisegtose nuotraukose šypsosi gaspadinės. Palangos atidarymas, Kauno dienos, sunku pasakyti, kur bandė pataikyt ir kur gavo mano el. p. adresą. Fainai!

O šiandien mane pasiekė laiškelis prabėgūnas pavadinimu "Fwd: dėl atlikejų", el. paštu įtrauktu į BCC sąrašą su neaiškiu vieno sakinio tekstu. Taip aš ir sužinojau visokiausių grupių ir keisčiausių atlikėjų honorarus ir muzikines galimybes su aparatūra ir be jos. Smalsiesiems skaitytojams išduosiu, kad "Grūdas" vakarėliui kainuoja 1500 Lt, pusbroliai Aliukai ir sesutė pilnu sąstatu gali sugriežti programą už 2000 Lt (be vieno broliuko - 1500 Lt).  Vudis yra brangesnis už Anatolijų, Dūmą ir Grūdą, bet pigesnis už Ruslaną. Vudis ir Andrius Rimiškis groja už tokią pačią sumą. Deja, Džordanos Butkutės atlygį pasilaikysiu tik sau. Ateities planams.
Labai laukiu rytojaus ir naujų įplaukiančių laiškų!

P. s. Gal kas nors žinote, kas yra grupės "MIS" ir "DAR"? Nes aš nežinau..

2 komentarai (-ų):

AgNE rašė...

Kiek žinau "Dar" tai čia tie patys Vudis, Anatolijus ir Grūdas. Bent jau taip jie buvo pasivadinę, kai kažkuriais metais dalyvavo "Eurovizijos" atrankoje. :)

Autorius rašė...

Faina!

 
Blogger design by suckmylolly.com