2013 m. rugsėjo 25 d., trečiadienis

Rudens trečiadienio monologas


 Kai aš galvodavau, kad na va, koks intensyvus dabar laikas, nėra kada to ar ano nuveikti, nėra kada arbatėlės su draugėmis išgerti, tikrai nežinojau, kas iš tiesų yra tikrasis Bėgimas. Visai neseniai atsisakiau ilgamečio darbo ofise dėl to, kad tikiu savo idėjomis ir man trūksta laiko jas įgyvendinti. Nutariau surizikuoti ir pasilikti keletą minučių sau. Bet tada prasidėjo tikrasis Bėgimas ir štai paskutines keletą savaičių, praleidau nuolatos bėgiodama trumposiomis distancijomis. Tai ne tik nėra laiko arbatėlei (draugai jau susitaikė), bet štai ėmiau jausti, kokiu rūsčiu žvilgsniu į mane dėbso ponia Buitis, ragindama skalbti skalbinius, plauti indus, valyti dulkes, kol telefonas nesiliauja skambėti, o el. paštas raudonas nuo kvailų klausimų ir kitų žmonių lūkesčių.  Net ir lova, kuri lyg ir galėtų būti vienintelė neįžūli Buities dalis, nebėra paguoda, nes sunku užmigti, o užmigus neretai pabundu ir tada negaliu užmigti. Arbatėlė su draugėmis kainuoja dar vieną pasėdėjimą prie kompiuterio iki vėlumos. Už tai kompetencijos plečiasi - į gyvenimo aprašymą greta kultūringų patyrimų jau galėčiau įrašyti, kad esu IT specialistė, psichologė ir aplinkinių motyvuotoja pagal iškvietimą telefonu.
Gal ir kartojuosi, bet aplink yra daugybė tikrai įkvepiančių Žmonių, kurie mane netiesiogiai motyvuoja stengtis ir stiebtis. Šitai ir stumia pirmyn bei perjungia aukštesnę pavarą. Tik reikėtų nepamiršti, jog greta egzistuoja tuntas tų, kurie neįtikėtinai tave nuvils, kai tu tik nusisuksi. Taip, man kartais truputį sunku atlaikyti visų lūkesčius ir su jais susijusį spaudimą. Bet nesakau, kad nesu laiminga, tiesiog rudens trečiadienį toks jau monologas - greta lapų krūvos, trumpam nutildyto mobiliojo ir išjungto elektroninio pašto.

2013 m. rugsėjo 18 d., trečiadienis

Prabėgtukas


Pastarosios dvi savaitės buvo tikrai ilgos ir varginančios, bet, pagalvojus, viską su dideliu malonumu pakartočiau dar kartą, nes Žmonės tikrai įkvepia kalnus nuversti. Ačiū visiems ir kiekvienam, kurie ne tik ima, bet ir duoda kitiems net smulkiausiais pavidalais!

2013 m. rugsėjo 3 d., antradienis

Prabėgtukas

"<...> nieko nėra neįmanoma, neįmanoma tiesiog užima daugiau laiko." 

Sky is the limit!

 
Blogger design by suckmylolly.com