2010 m. gruodžio 21 d., antradienis

Apie niurzgas ir žiemą

Gyvenimas tarp niurzgų (vairuotojų aut. past.) per prievartą keičia mano požiūrį į tokio nuostabumo žiemą kaip šiemet. Akivaizdu, kad gamta dabar visais įmanomais būdais stengiasi atkreipti į save dėmesį, tik kas kaip nori, tas taip mato tuos ženklus. Nežinau ar tų niurzgų tiek aplink mane buvo visad, ar staiga visi ėmė ir pasidarė ratuotais riteriais, ar burbėjimai išryškėjo tik todėl, kad pagaliau gruodžio mėnesį užsnigo Lietuvą, bet tai tapo tokiu masiniu reiškiniu, jog net ir aš(!), automobilio nemokanti nė užvesti, geriausiu atveju sėdinti niurzgos dešinėje it soste ir reguliuojanti šilumą ar radijo bangas, imu galvot apie visuotinį žiemos blogį. Dar labiau pikta, kad visi susirūpinę niurzgėjimais ir niekas neina su manim lėtai lėtai pavaikštinėti, pasigrožėti, aplink eglutę pašokinėti, norų tobulai Laimingam gyvenimui galvoti. Na dar pasivaikščiojimai tebūnie, bet kas čia per idėja apie pasivaikščiojimus sningant!? Šventvagystė visiška - dar užsnigs paskui, nebeišvažiuosim, o jei pravėrus dureles prieš sėdant dar prisnigs į vidų, diena tikrai bus sugadinta!

Kalbant apie žiemiškus vaikštinėjimus, tai jie išties šaunus dalykas, bet va apie beveik valandinius stovinėjimus stotelėse (nes nors ir gyvenu mieste, bet jau manau, kad Dievo užmirštame kampelyje), katrie jau tampa rutina, aš turiu kitokią nuomonę. Man atrodo, dėl visko kalti niurzgos, nes jiems iš to niurzgėjimo ir nutinka visos nelaimės. O kuo daugiau niurzgų dirba vienoje kompanijoje, tuo daugiau nesklandumų iš to kolektyvinio niurzgėjimo įvyksta, o tada kalti visi kiti tik ne mes patys, nors žiema jau ne pirmą kartą atėjo. Ir tada Tu, vargšas antiniurzga, turi nepykt, kad autobusai važinėja kaip nori arba visai nevažinėja ir galvot, kad va, ponia Gamta tau duoda laiko grožėtis žiema.
..o kai penktą kartą iš eilės pavėluoji į savo gyvenimą, netyčiom imi mąstyt kaip niurzga ir šaltais, melsvais bei negrabiais pirštukais maigyt sms - "Ei, žiūrėk, ir vėl sninga *bliamba*".

4 komentarai (-ų):

Andrius rašė...

Jau praeitais metais sniego buvo daug... O šiemet jo LABAI LABAI daug;)

Ir kuo jo daugiau, tuo man labiau patinka. Nepakartojai gražu:) Kiekvieną kartą sninga vis skirtingai, vis skirtingomis snaigėmis. Žavu!

Žinoma, sėdint už automobilio vairo šiek tiek nesmagu, bet... Žiemos grožis viską atperka:)

Ieva___________________________ rašė...

O man tai labai smagu už vairo! Važiuoju, ir galvoju, kad tiem, kurie stotelėj stypso, tikrai ne smagiau :))

Unknown rašė...

Na nežinau :) aš nors ir vairuoju, visai nesiskundžiu, kad toookia žiema atėjo :) Man kaip smagu - ir vairavimas įdomesnis, ekstremalesnis, ir aplinka gražesnė, ir kiekvieną rytą turiu savotišką pramogą - nušluoti sniegą nuo automobilio (o tomis dienomis, kai žiema snaigėmis apdovanoja ypač gausiai - net ir po kelis kartus per dieną :D )

Autorius rašė...

O brolau, kiek komentarų!: D puota mano bloge.

Andriau,
Smagiausia, kad per visus vairavimo ekstremalumus dar pastebi žiemos grožį!


Ieva pas mus kaip visad savam stiliuj - jei aš stovėčiau užšerkšnijusiom šnervėm dar ir pasignalizuotų nuvažiuojant: D


Marčiau, ir kas galėjo pamanyt, kad tamsta toks ekstremalas ir mažų stebuklėlių fanas:} aišku, buvai išsidavęs apie savo aštrius pojūčius sutbiliai ten kalbėdamas telefonu ir viena ranka beparkuodamas sausakimšoj aukropolio aikštelėj: D

 
Blogger design by suckmylolly.com