2012 m. rugpjūčio 24 d., penktadienis

Labai analitinis dienoraštis

 *užsideda nematomus mokslo dėdės akinius*
 
Smagiausia tam tikrų laikotarpių dalis - raktinių žodelių, kuriuos pasitelkę žmonės netyčia ateina į svečius, analizė. Visada pastebimai pralinksmėju. Štai pavyzdžiui, svečių užsuka ieškant antkapių kainų, bet tikriausiai nelabai ką randa, nes laikai, kai gyvendavau prie kapinių, jau praėjo, tai nebesidomiu rinkos padėtimi ir negaliu nušviesti. Įdomūs tai laikai buvo, vaikštinėdavo žmonės su kastuvais ir kibirais po langais, bet už tai kaimynai romūs gyveno... Taip pat paskutiniu metu domimasi surikatų didumu, tačiau pas mane iš surikatų galima tik pasijuokti. Pasitaiko užsukančių ieškant kokių nors žinių apie žudymo įrankius. Šiuo klausimu turiu šiek tiek patyrimo, mat dažnai norėčiau ką nors nudobt, tiesa, tenka tik goblinus ar kitus kompiuterinius demonus doroti godžiai laisvą minutę.
 Dar gi užsuka žmonės, 'gražių akimirkų' įsikvėpti arba tiesiog ieško prarasto gyvenimo džiaugsmo fraze 'gatvej priejo moteris ir prakeike'. Nieko tokio, ir mane buvo prakeikę, bet vis dar sėkmingai šypsausi, tad linkiu per daug nenusiminti.
Bet už viską linksmiausia, kad galėjome susipažinti per frazę 'o ne ir vel tu cia'. Yep, aš vis dar čia ir kurį laiką dar pažadu pabūti! :)

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com