2010 m. spalio 7 d., ketvirtadienis

Kita stotelė: Pragaras

Mielas dienorašti,

Nepyk, bet žiauriai noriu pasiskųst anarchija kryptimi iš Antakalnio. Kentėjau kentėjau, galvojau nuslėpsiu, bet turiu priklausomybę tinklaraščiui ir daugiau nebegaliu. Aš uoliai ir kasdieniškai nekenčiu, kad Vilniaus trūlikuos jokio skirtumo kokia dabar valanda, visada žmoniųųųųų miniaaaa. Todėl visada su ironiška rimtimi veide pasilieku avaringai remtis nugara į priekines duris ar laikau pusiausvyrą, kad su galva posūkyje neišmuščiau stiklo į vairuotojo(s) kabiną, o maždaug po penktos stotelės galiu pereit į pasitrynimo sėdimosiomis ir rankinėmis stadiją. Nekenčiu! Tai atima iš manęs meilę viešajam transportui. Aš visada mėgau važinėtis!!! Noriu mėgt toliau!

Ir išvis, visuomet kukliai svajojau dedikuoti kokį nors smagų tinklaraščio įrašą viešajam transportui. Šitos trys savaitės viską sugadino!
Dovilė zyzia.

8 komentarai (-ų):

Judita S. rašė...

Padėtis pablogėjo įvedus pirmųjų durų taisyklę įtakos turi dar ir tai, kad sumažinta maršrutų. Ryte ši anomalija tampa nevaldoma.

Aš linkusi nušvilpti pirmųjų durų taisyklę, lietuviai nėra tokie kultūringi kaip vakariečiai, mums dar toli iki supratimo, kad stovėjimas troleibuso priekyje nėra gerai, nes trukdai kitiems, išsimušti talonėlį reikia greitai ir turėti jį prie savęs o ne kuistis rankinėje. Ir apskritai negi taip sunku paėjėti pora žingsnelių į salono galą, kaip sako aksominis troleibuso balsas. 2 maršruto troleibusas yra didelis blogis.

Judita S. rašė...

Dar ta tema: Kita stotelė pragaras? Gal. Tačiau rojaus stotele aš įvardinčiau klinikų stotelę Antakalnyje į Saulėtekio pusę, ten senjorai apleidžia Soliario saloną :)

Autorius rašė...

Labas!
Irgi važinėju su antru. fgfdhfh
Bet Klaipėdoj ta sistema kuo šauniausiai veikia!!!!! o aš atvažiavau į vilnių būtent iš ten! nėr teisybės, nėėėėėr!!!

Judita S. rašė...

Aš nežinau, aš nežinau, gal kalti seni-siauri troleibusai, ar pakvaišę vėluojančios vairuotojos, ar kažkoks mistinis faktorius. Anksčiau man patikdavo riedėti troleibusu į paskaitas - pasiskaitydavau paskaitų medžiagą, paklausydavau muzikos, pasidarydavau pro langą. Dabar viskas tampa misija neįmanoma. Panevėžyje pirmųjų durų dalykėlis irgi veikia ir labai puikiai, nežinau koks prakeiksmas gaubia Vilnių, nesąmonė.*pasipila keiksm7 tirada*

Autorius rašė...

yra toks dalykas, kad rugsėjo mėnesį ir spalio pradžioj po vasaros grįžta visi žmonės ir bent jau kaune tas mėnuo būna sausakimšas, bet tai laikina, nes po to viskas kažkaip susilygina, visi nebevažiuoja tuo pačiu maršrutu, randa kitus kelius ir kt. pradžioj būna bumas, po to jis išnyksta: ) o čia NESUPRANTU

Anonimiškas rašė...

Klaipėdoje ši sistema veikia jau pusantrų metų, tad gal žmonės labiau apsipratę nei sostinėje. Arba pajūriečiai supratingesni artimui savo - neskuba kiekviename žingsnyje rietis ar sklaidytis apie savo teises. Tvarkingai it žąsiukai susirikiuoja vorele įlipimo ritualui :)

Kaip ten bebūtų, mūsuose ši sistema tikrai veikia :)

Autorius rašė...

Na tą pastebėjau, nes visą sezoną praleidau Klaipėdoje, va todėl ir piktinuos dalykais čia, sostinėje: ) kažkaip nežinau, gal mentalitetiškai nelimpa..: )
arba.. dėl visko kalti pirmakursiai: D

Judita S. rašė...

Ėėėėj, buvo ir gerų dalykų šią savaitę. Užleidau senučiukę troleibuse, o ji man saldainį davė :) o šiandien troleibbuso grūstyje netikėtai trumpai pasikalbėjome su Dalia Michelevičiūte :)))) visgi kokia socializacija!

 
Blogger design by suckmylolly.com