2009 m. birželio 7 d., sekmadienis

Nemėgstu galvoti pavadinimų

Aš vis sugaunu save kažkuo besižavinčią - taip mane veikia bet kokia talentingų žmonių iniciatyva, o paskutiniu metu esu laiminga tokių sutikti. Jaučiu, kaip mano mėgstamos muzikos, filmų, parodų, aktorių, knygų ar šiaip skaitinių spektras pastebimai plečiasi, kultūriniai poreikiai auga ir tai stipriai įtakoja dalykai, į kuriuos vis veliuosi ar tiesiog patenku netyčia.

Vėl panėriau į filmus, kur visi gal ir ne visai laimingi, bet turintys savitą požiūrį į pasaulį, savas taisykles ir žmonės iš savęs yra nuostabūs. Tai grąžina suvokimą, kad pasaulis gali būti pasiutėliškai šaunus.
Vakarais skaitau pasakas. Dabar slovėnų (mama visą vaikystę jas skaitė), kur vyrauja požiūris, jog jei tavo poelgiai teisingi, sąžiningi ir nesavanaudiški, tai tu esi Gražus žmogus, o tokie gyvena ilgai ir laimingai, visada gauna karalystę ir ką nors puikaus. Kartais skaitau garsiai, nes paskutinį kartą garsiai skaičiau tik mokykloje, tad visai pasimiršo jau intonacijos gabumai. Šiaip yra juokinga garsiai skaityti ir suprasti, kad tavo forma yra nekokia šitoje sferoje:)

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com