2010 m. gegužės 14 d., penktadienis

Maži pasidžiaugimai


Kas šiandien gavot gėlių pakelkit rankas! *išdidžiai kelia kairę leteną* (Dovilė kairairankė) ot gavau vieną šaunią pienę ir ji buvo geltonesnė už kitas pasaulio pienes ir puikiai derėjo prie įmantraus VW salono, kur ją ir palikau netyčia!
Ouboi, pasiilgau tokių dienelių su 440 kilometrų autobusu ir visokiais mielais nutikimais, jausmais nors ir 'švelniai lynoja' kas dvi minutes. Tik va šiandien peržengdama mamos valią į Klaipėdą keliavau ne linksmybių vedama, o darbo ganyti - nėra laiko verkti kelius apsikabinus, nes reikia veikti DABAR.. Na, o greta visų rimtų reikalų pasimaišė ir viena nelabai kokia pica, kalnas šypsenų ir mielų dalykėlių.

Šiandien buvo įdomių komplimentų diena:
Ponaitis: "atrodai kaip advokatė šiandien". O dar sako kad vyrai nepastebi ką tu apsirengus ir kitų su išvaizda susijusių dalykų.
Vienas Didelis Žmogus: "visų pirma, krenta į akį tai, jog tikrai seniai matėme taip natūraliai gyvenimo aprašymo nuotraukoje atrodantį žmogų:))" buvo baisiai juokinga, nes aš neturiu padorios nuotraukos ir iškirpau tokią pablūdusiai laimingą save - suveikė kaip reikiant, na, žinote, aš juk negaliu būti kaip visi :D o šiaip kažkaip maniau, kad na nebūtina ten statiškai visiap prie sienos pozuot, bet pasirodo taip daro visi padorūs asmenys.
Iš kito pokalbio: "švelniai tariant, Jūsų gyvenimo aprašymas tikrai vertas dėmesio". Ei, kas gali būti maloniau ieškant sezoninio darbo su ne pačiu geriausiu CV variantu:} suteikia vilties pajamt kažką gero!


Todėl tokiomis nuotaikomis visaip besišypsodama skubu ruoštis pamišėliams egzaminams ir kitiems velnių išgalvotais mane prakeikusiais akademiniais darbiūkščiais pabaisiūkščiais.

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com