2009 m. rugsėjo 13 d., sekmadienis

Kodėl Dovilei skauda sprandą

Nes šito keisto blogo autorė praleido labai kietą savaitgalį prie jūros! Važiavau lyg ir džiazo klausytis labai labai šaunioje erdvėje, pailsėt truputį nuo Dalykų, kurie neramina, bet taip jau nutiko, kad sutikome įdomių naujų draugų ir patekome ir į metalo koncertą! Netikėtas istorijos posūkis, pamanys mano mielasis skaitytojas, bet buvo "jiega"! Neesmė, kad net nežinau kas ten grojo ;]] Vieta irgi faina, nedaug vietos, tokia sava atmosfera, raumeningi ilgaplaukiai vyrukai su gitaromis!
Kaip atkreipti į save dėmesį? Ten, kur visi juodai apsirengę ateiti su oranžiniais marškinėliais ir mėlynais džinsais. Tūlas kaunietis pamanys, kad į galvą turėjo pagrasint, bet NE-A, labai smagūs žmonės pasirodė, tautos istoriją gerai išmano, domisi visokiais šauniais dalykais, turi skonį papuošalams, filmams ir daug nuoširdžiai šypso. Tokie jau tie pajūrio žmonės:) Iš solidarumo kolegoms mielai ėjau paklausyti grupės arčiau ir, nepatikėsit, kažkiek headbanginau su visais. Šiaip tikrai žiauriai linksma buvo, niekad negalėtum patikėt, kai pagalvoji ir papasakot kažkaip neišeina. Faktas, kad ilgam geruoju atsiminsiu šitą:D bet ne, namuose tokia muzika vistiek nesiklauso.

Vakaro daina "Feel the Metal". Labai mėgstu pakartot tą pagrindinę frazę reikiamu tonu *juokiasi*
Vakaro akimirka - kai koncerto eigoje paskambinau Martynui ir jis išsigandęs nutrenkė ragelį:D
Labiausiai patikęs akcentas - trinktelėta vokalisto kalba apie patriotizmą ir Lietuvos policiją!
Vakaro reakcija "That was my first metal concert in my life", "CONGRATULATIONS!" džiaugsmingai man sušuko ukrainietė Olia. Pasijautau kaip namuose iš karto:)

O paskui labai draugiškai keliavome žiūrėti "Draugų".
Šiandien skauda sprandą ir keista, kad neūžia ausyse, bet čia ko gero man padėjo savaitgalio džiaugsmelis Donatukas ir geriausias savaitgalio draugas Tomukas. Buvo savaitgalis iš tokių "džiazas ir ne kitaip". Linkėjimai!

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com