2009 m. rugsėjo 3 d., ketvirtadienis

Rugsėjo ritmas

Kai kas nors paklausia ką veikiu, aš sakau, kad džiaugiuosi. Nes nėra dėl ko nesidžiaugti - už lango labai šiltas rugsėjis, aplink pilna naujų dalykų, kuriuos galiu tirti, nauji iššūkiai taip pat gerokai lepina nuo pat pirmų dienų, o ir laukti yra ko. Visokie dideli ir maži dalykai susideda į gerą frazę "Gyvenu gerai!" :) ir kaip čia negyvensi, jei va kaip dabar gauni žinutes, kad esi pozityvo šaltinis ir šypsenų paišytojas kitiems ant veidų - dalintis džiaugsmiukais juk reikia!

Vakar pirmą kartą mūsų kažkas paklausė, būnant trečiam kurse, kodėl mes čia studijuojam, ko tikimės, kas domina. Buvo įdomu labai greit pagalvoti, gal net per greit apie tai, atsakyti ir išklausyti visų lūkesčius. Blem, trečias kursas ir tik dabar sužinojom nemažai dalykų vieni apie kitus iš specialybinės pusės. Kaip sesė pasakytų "lolcatz" :)) o šiaip viskas man aplinkui atrodo įdomu ir teigiama.
Kažkokių stebuklų zonoje gyvenu, nes žiauriai daug visokių įvairaus kalibro darbiukų žaibišku greičiu atsirado, o kaikurie iš jų pareikalaus nemažai darbo. Galėčiau ir teigiamų ir neigiamų dalykų apie tai parašyt, bet negi terši čia tokį džiaugsmingą rugsėjo įrašą. Smagioji pusė - Dovilė rytoj krikštys prishoterapiautus (regis) ir už tai gaus nemokamą vakarėlį ir dar pinigų!

Labai labai laukiu kito savaitgalio ir labai noriu mokėti taupyti pinigus, kas neišeina man.

O kaip tu gyveni?

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com