2009 m. rugsėjo 19 d., šeštadienis

Apie tobulus hipiškus vakarėlius

Vakar diena buvo kažkokia stebuklinga, kupina visokių nuotykių, kaip bėgimas į tarpmiestinį autobusą su hipiškom kasom, o atbėgi... į baltarusišką lainerį ir viskas būna lyg ir gerai, kol netenka suvokt, kad mano rusų kalbos žinios tiek neneša, kad paklausčiau kodėl man nedavė bilieto, bet oh well, dviem litais mažiau paėmė. Viduje viskas dreba, treška, pro langus mojuoja kiti ten pat važiuojantys hipiai, nes visi važiuoja į Forumą ir Atgajiečių pilna visur, juos gana nesunku atpažinti.
Esu dėkinga Povilui ir visai damų komandai, kad palaukė manęs, kol jau sostinėje bandžiau išsikrapštyti iš to keisto autobusiuko, nes paskui labai linksmai važiavome iki Elfų teatro. Žiauriai keista buvo eiti link pastato ir visur matyti hipius, rimtai, jų buvo pilna visur! Labai šaunūs kostiumai, žavėjausi.
Labai patiko pabūti kiečiausiam hipių tūse erdvėje, ateini sau, tave pasitikę komjaunuoliai nufotografuoja prie kalėjimiškos sienos, apklausia kodėl taip atrodai, ar nežinai, kad "lova" rašosi su "a" gale ir panašiai, o viršuje vyrukai groja tas tikrai hipiškas dainas, visi sėdi ant pagalvių tokie gražūs, gražūs ir laimingi vėl susitikę, rūko kaljaną ir džiaugiasi viskuo. O paskui matėme nuostabų sovietinį filmą nukreiptą prieš hipius ir spektakliuką tam mažam Elfų teatre. Vėliau patys tapome jo dalimi, dar labiau besidžiaugdami, kad patyrėme tiek daug gerų dalykų šią vasarą, kad to gėrio tiek daug buvo išdalinta. Tvyrojo džiaugsmo vėl susitikus nuotaika ir visi taip šypsojosi ir visi tokie gražūs gražūs buvo.
Po oficialiosios, kupinos neoficialių elementų, dalies, visi ~90 hipių keliavome šėlti iki paryčių šauniame amerikietiško stiliaus bare, kur mums buvo pigus alus ir galėjome išmėginti keistų žaidimų. O tada, nejučia praslinkus laikui, apie pusę keturių po galybės šypsenų, iškalbėjimų kas dar liko neišsakyta, dainų, šokių ir visokių kitokių gerų dalykų išvažiavome namo ir šeštą ryte mažasis hipis sakė, mama, įleisk į namus!

Buvo tikrai labai smagu! Ir net truputį gaila, kad štai jau pabaigėm "Atgajos" sezoną, bet šita patirtis tikrai dar nesibaigė. Tikiuosi :)

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com